De Ongemakkelijke Waarheid – Mijn verklaring

In 2013 is Keith Bakker vrijgelaten uit een maximaal beveiligde gevangenis na 30 maanden gevangenisstraf voor seksueel misbruik te hebben uitgezeten. De verhalen over valse beschuldigingen, lynchpartijen in de media en onterechte veroordelingen zijn door hem niet verteld omdat hij er vanwege zijn kinderen niet over wilde praten en om het feit dat er een echt slachtoffer is van zijn daden.

In 2017- 2018 had Keith een jaar lang een geheime relatie met een jonge vrouw genaamd DJ. Zij woonden in het geheim samen in Amsterdam. Na een rommelige breuk keerde de jonge vrouw terug naar haar familie en zij gebruikt nu Keith’s verleden en haar kennis over zijn leven. Dit doet zij omdat ze hem kapot wil maken door hem vals te beschuldigen van een zedendelict. Keith is gevraagd om terug te keren naar Amsterdam vanuit het stille en anonieme leven in Azië om zich te verantwoorden voor de aanklachten van zijn ex-vriendin.

In 2012 zweeg Keith over de beschuldigingen tegen hem en wat er daadwerkelijk tussen hem en de aanklagers was gebeurd. Hij koos ervoor om zich niet te verdedigen tegenover de rechtbank. Keith heeft dit keer wel de beslissing genomen om op te komen tegen deze nieuwe beschuldiging van zijn ex-vriendin die nu spijt schijnt te hebben van haar eigen keuzes. Keith heeft niets illegaals gedaan. Hij zal zich dan ook met alle beschikbare verdedigen.

Op 1 oktober 2019 zal Keith Bakker zich voor verhoor melden bij de politie in Amsterdam. Keith heeft geen idee waar de politie over wil praten maar hij weet wel wie de aangeefster is. Het gaat om zijn ex-vriendin DJ. (Op het moment van schrijven was er nog nauwelijks iets bekend over de inhoudelijke zaken).

Keith heeft besloten de verklaring die hij aan de politie zal geven over zijn relatie met DJ openbaar te maken, omdat hij niets te verbergen heeft. Hij heeft besloten om hier zijn verhaal te vertellen over de onmogelijke relatie die hij had met een jonge vrouw en haar familie om licht te werpen op een tsunami van duisternis die hem dreigt in te halen.

Keith weet inmiddels dat John Van den Heuvel actief betrokken is bij de familie met als doel Keith kapot te maken. John Van den Heuvel heeft al politieverslagen ingezien. Dit terwijl Keith en zijn advocaten daarentegen, nog niets hebben mogen inzien.

De lynchpartij in de media is al direct begonnen en Keith zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw in de media worden gekruisigd.

 

Het enige wat hij heeft is zijn verhaal en dit is dat verhaal.
Met God als zijn getuige.

De waarheid zal hem bevrijden.

 

 

Description

Dit is de originele en volledige verklaring omtrent de beschuldigingen van seksueel misbruik naar mij toe, zoals ik deze heb ingediend bij de politie.

Hierin maak ik alles bekend over mijn relatie met D.J en haar familie en hoe mijn leven er in die periode uitzag.

Inmiddels staat ook mijn blog online, deze kan je bekijken op: keithbakkerblog.com